PlayStationSpill

Årets hotteste spill

Posted on June 29th, 2015 by admin

I fjor ble Playstation 4 endelig lansert og spillbransjen gledet seg stort til et fantastisk spillår. 2015 har startet der 2014 slapp, med mange spennende nyheter. Vi vet at det snart kommer en ny Stars Wars-film, og filmen blir selvfølgelig fulgt av et nytt Star Wars-spill, som er ventet i slutten av året.

Ventetiden på neste Star Wars-spill kan bli noe lang, men et glimrende spill som allerede er ute i år er Bloodborne. Det er spillstudioet From Software som står bak Bloodbourne. Hvis du har spilt Dark Souls fra 2011, er det bare å glede seg til et spill som går enda raskere unna. Her må du være våken hele tiden og kjempe for livet.

De fleste husker neppe første gangen de spilte et Batman-spill, fordi Batman alltid har vært her. I juni kom det nok et nytt spill, nemlig Arkham Knight. Dette er oppfølgeren til Arkham City, som fikk strålende kritikker av både media og bransjen selv. Et av årets hotteste spill er også det kommende spillet fra Crystal Dynamics, Rise of the Tomb Raider. Lara Croft er hottere enn noen gang og skuffer oss aldri. Et spill det er verdt å vente noen uker til på er Unchartered 4, som har blitt vår tids Indiana Jones. 2015 er rett og slett et fett spillår på alle måter!

Copyright © 2009 PlayStationSpill