PlayStationSpill

Far Cry 4

Posted on July 3rd, 2015 by admin

Far Cry fans fikk vente hele to år på at oppfølgeren til den ekstremt populære Far Cry 3 dukket opp på hyllene i spillbutikken. Spillutvikleren Ubisoft liker å dra ut ventetiden for deretter å gi fansen det de har ventet på – en av de beste action-skytespillene, satt i en eventyrlig åpen verden med konstant handling og ubeskrivelig grafikk.

Far Cry 4 fikk en veldig varm velkomst av omverdenen når spillet kom ut rett før juletider 2014. Samtlige store spillmagasin og anmeldere ga det nye spillet i Far Cry-serien 8 eller 9 av 10 mulige. Far Cry 4 handler om en ung mann som sloss mot et ondt rike i Himalaya-fjellene – muligens er dette en stein i retning Kina, der Tibet lenge har lidd i stillhet av et undertrykkende regime. Her får du løpe rundt i en blanding av jungel og varme samt kulde og fjell – du befinner deg tross alt seks-syv kilometer over havnivå.

Som forventet, gikk salget som varmt hvetebrød. Far Cry 4 ble sendt ut til alle verdens hjørner, og syv millioner kopier ble solgt allerede den første måneden. Elefanter, neshorn, bjørner, ukjente krefter og en snømann er blant skapningene man får møte i Far Cry 4, og spiller man på Playstation 4 vil grafikken være overveldende. Bakgrunnsmusikken er perfekt tilpasset og lydene må høres på et surround-anlegg. Hopp inn i den uutforskede jungelen ved Himalaya og ban deg vei mot rettferdigheten.

Copyright © 2009 PlayStationSpill