PlayStationSpill

FIFA-spillene

Posted on June 21st, 2015 by admin

Selv om «Pro Evolution Soccer»-fans kanskje mener noe annet, er det liten tvil om at FIFA-serien er de aller beste fotballspillene til Playstation, samt andre konsoller. Bare det faktum at PES-serien bruker det amerikanske ordet «soccer» om hele verdens favorittsport, er rett og slett tragisk.

FIFA-spillene er derimot offisielt lisensiert av Verdens fotballforbund, derfor faller ekte fotballfans valg på denne fantastiske serien. FIFA gis ut av Electronic Arts under merkenavnet EA Sports. Nye spill har kommet årlig siden 1993, og vi må innrømme at de siste to, FIFA 14 og FIFA 15, gikk rett i mål. Fotballspillene ser dritbra ut på Playstation 3, mens på Playstation 4 er de helt vanvittige. Bittesmå detaljer, slowmotion, virkelighetstro grafikk og livlige bevegelser gjør spesielt FIFA 15 et nesten uvirkelig spill.

FIFA-spillene er verdens mest solgte sportsspill, og det med god grunn. Nå slippes snart FIFA 16, allerede i september, og de fleste fotballfrelste mennesker verden rundt er allerede klare til å storme butikkene. Du finner forresten gamle FIFA-fotballspill på alle kjente konsoller, inkludert Amiga, Nintendo 64 og Sega Mega Drive. Et must for konsollsamlere og dataspillelskere generelt.

Nå kan man til og med spille på nettet mot sine venner på andre siden av jordkloden, eller spille på samme lag mot ukjente mennesker fra andre land. Fotball bringer folk sammen, også rundt TV-apparatene.

Copyright © 2009 PlayStationSpill