PlayStationSpill

Playstation 4-eiere vet at de ofte må vente litt ekstra på at det nye spillet skal dukke opp. Den som venter, venter dog alltid på noe godt, og vi vet hvorfor.

2015 har allerede gitt oss mange heftige spill å skryte av, men enda flere er på vei og vi kan så vidt sitte stille. Nå om dagen skal F1 2015 sendes til ulike spillbutikker verden rundt. Formel 1-serien med konsollspill har alltid vært populært, og årets versjon skal inneholde de nyeste teknologiske underverkene fra motorsportens verden.

Ett spill mange flere venter på, er Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Dette spillet i serien foregår nemlig på nettet i en såkalt «åpen verden» – en tendens mange kjente spillserier har omfavnet de siste årene. Det er alltid morsommere å spille mot ekte mennesker, men noen ganger vil man dog koble av med en kamp mot roboten.

September vil bringe oss Mad Max til Playstation 4, et spill som sikkert er enda bedre enn hva det høres ut til å være. Så har man NHL 16, FIFA 16 og andre sportsspill som bør oppdateres mot slutten av året, samt en ny Need For Speed-tittel som faktisk heter det samme som det aller første spillet. Dette kan bety godt for de som elsker bilrace på konsollen.

Copyright © 2009 PlayStationSpill