PlayStationSpill

Minecraft

Posted on July 27th, 2015 by admin

Hele verden snakker om dette spillet, som egentlig ikke er et spill i det hele tatt, eller hva det nå enn er: Minecraft. Ved første øyekast er Minecraft et utrolig primitivt, kjedelig spill der man kan fly rundt og bygge ting ut av firkanter i alle mulige farger og fasonger.

Nå har Minecraft også kommet til Playstation 4, og det skrytes av utrolig bra grafikk og raske lastetider. Men hva i all verden er det som kan bruke lang tid på å laste om det kun er snakk om firkanter? Saken er den at Minecraft bruker en banebrytende algoritme som bygger opp nærmest uendelige åpne verdener, og du som spiller får muligheten til å leke gud i beste forstand. Form landskapet som du ønsker, bygg hus eller grav ut elver, skap dyr eller vulkaner, gjør akkurat hva som passer deg. Eller bli med på eventyr.

Ulike utfordringer finnes å velge mellom – enten blir du nødt til å samle inn ressurser for å overleve, eller du kan få uendelig med alt og kose deg uten begrensninger, eller du kan spille i eventyrmodus der du gjør oppdrag på kart skapt av andre spillere.

Minecraft har blitt kåret til det beste nedlastbare spillet – du finner det på Playstation Network. Millioner av spillere har prøvd det ut, og over ett tusen norske spillere logger på Minecraft daglig.

Copyright © 2009 PlayStationSpill