PlayStationSpill

Som alle andre konsollfrelste mennesker vil vi gjerne se at alle andre også oppgraderer sin utvalgte konsoll så fort nye modeller kommer ut. Slik sikrer man seg nemlig den seneste teknologien og den heftigste grafikken. På lik linje som datamaskiner som behøver en oppgradering med jevne mellomrom, må også konsoller jekkes opp noen hakk fra tid til annen.

Playstation 3 er fortsatt en favoritt for mange, og de utallige kule spillene som har blitt sluppet til denne verdenskjente konsollen vil ikke bli borte på titalls år. Det er dog på tide å se videre, og gi slipp på det gamle. Har du muligheten til det, vil vi absolutt anbefale å gå videre til Playstation 4. Uansett hva du har lest, hvem du har snakket med, selv om du kanskje har hørt noen gode motargument. Kjøpt Playstation 4 – den er fremtiden, og fremtiden kan du ikke løpe fra. Sony lot oss ikke vente i syv år for ingenting, Playstation 4 slår alle andre konsoller ned i støvlene når det gjelder grafikk, fart og smidighet. Så fort du kjøper den nye konsollen og setter inn ett av de nye spillene, vil du straks se forskjellen. Mulighetene har blitt utvidet, grafikken er på et helt nytt nivå.

Playstation 4 kan ikke få nok komplimenter – om du har hatt både Playstation, Playstation 2 og Playstation 3, er det veldig vanskelig å helt fatte hvorfor den seneste modellen i serien ikke står ved TV-en allerede.

Copyright © 2009 PlayStationSpill