PlayStationSpill

Playstation 3 og Playstation 4 er kraftige maskiner som kan skryte av heftig grafikk og rask lastetid. Samtidig har begge konsollene en innebygd Blu-ray spiller, noe som ellers kan koste skjorta om man går til butikken.

Playstation har faktisk installert en veldig solid og god Blu-ray spiller, som scorer stadig vekk høye karakterer i ulike tester. Om du har en stor Blu-ray samling du gjerne vil titte igjennom eller vise frem til venner, vil vi anbefale å kjøpe en egen Blu-ray spiller. Da har du en spesielt designet fjernkontroll og en gjennomtenkt meny å forholde deg til. Playstation-konsollene kan ikke gi deg samme komfort som en Blu-ray spiller.

Derimot kan de enkelt og raskt spille av Blu-ray filmer som du kanskje har fått i gave eller kjøpt av nysgjerrighet. Playstation 4 anbefales selvfølgelig – denne har noe nyere teknologi og er generelt en bedre spillkonsoll. Fordelen med Blu-ray er selvfølgelig at filmer spilles av i 1080p, en utrolig kvalitet som absolutt må beskues på en stor HD-TV med 1080p-oppløsning.

Blu-ray kommer ikke bli borte med det samme, og vil du ha en heftig samling med gode filmer er det Blu-ray disker du bør kjøpe. Selvfølgelig kan du laste ned eller streame de filmene du vil, men er det ikke kult å ha en samling på hylla?

Copyright © 2009 PlayStationSpill