PlayStationSpill

Rayman Legends

Posted on July 19th, 2015 by admin

Rayman må ha vært ett av de kuleste plattformspillene som kom på markedet i 1995. Det er det mest solgte Playstation-spillet i Storbritannia noensinne med over fem millioner solgte kopier. De aller fleste spillmagasin ga Rayman toppkarakter.

Rayman 2, Rayman 3, alle ble solgt i all hui og hast rett etter lanseringen. Når Rayman Origins kom til Playstation 3 i 2011, fikk vi se en ny Rayman, i flottere farger og med grafisk komplette omgivelser. Rayman Origins har blitt kalt «tidenes plattformspill», men når Rayman Legends dukket opp i slutten av 2014 visste alle unge foreldre hva barna skulle få til julegave.

3D-grafikken, de fargerike brettene og de mangfoldige detaljene Rayman Legends skryter av vekte en fornyet interesse for plattformspill, eller arkadespill, som de også kalles. Nå kunne man hoppe rundt på skjermen sammen med ungene og kose seg i mange timer. PS4-eiere måtte dessverre vente et år før spillet dukket opp, men resultatet ble slående. Med en oppgradert grafikk og 1080p-oppløsning er Rayman Legends vakker å titte på, uten at øynene blir utslitt etter et par timer.

Har du unger i familien og gjerne vil spille konsollspill uten at barnet kryper vekk, er Rayman Legends absolutt å anbefale. De morsomme animasjonene, uendelige detaljene, raske bakgrunnsmusikken og flotte grafikken vil sørge for at også ungene vil sitte fastklistret til skjermen.

Copyright © 2009 PlayStationSpill