PlayStationSpill

Spille online eller laste ned spillet ditt?

Posted on June 23rd, 2016 by admin

Hver gang du går til innkjøp av et nytt spill må du gjøre en vurdering om du ønsker å laste ned spillet til spill-PC-en din eller spille online. Begge deler har sine fordeler og svakheter.

Online Game_317350052

Hvorfor spille online?

Hvis du velger å spille online, slipper du å laste ned en stor fil og bruke masse plass på datamaskinen din. Du kan selvfølgelig lagre og fortsette spillet ditt som om spillet var lastet ned på maskinen, men spillet blir da lagret på en ekstern server. Fordelen er at dette går raskt og at du kan sette i gang spillingen uten å vente på nedlastningen, som kan ta altfor lang tid. Flere og flere spill er kun tilgjengelig i en online versjon, men det beste er at teknologien er i ferd med å gjøre disse spillene mulig å spille selv om du er offline. Tiden vil vise når dette gjelder alle spill. Flere spillsider tilbyr at du spiller direkte fra nettsiden, noe som gjør det naturlig at man ikke laster ned noen programvare i det hele tatt.

Hvorfor laste ned spill?

Å laste ned spillet gjør at spillet blir ditt for evig tid, i alle fall så lenge du har det lagret på datamaskinen din. Det betyr også at du kan ta med deg spillet til steder som ikke er avhengig av internett for å spille det. Noen kan også oppleve at et spill er avhengig av en rask bredbåndsforbindelse, noe som gjør spillet ustabilt og rett og slett dårlig i bruk. Det å laste ned spillet til datamaskinen unngår slike tekniske problemer.

Same-same?

Som du ser er det både fordeler og ulemper med begge løsningene og for mange faller valget på datamaskinens kapasitet eller om man har god nok bredbåndsløsning. Gjør det som passer ditt utstyr best, men les hva spillet krever av både kapasitet og hurtighet før du avgjør hva du velger.

Copyright © 2009 PlayStationSpill