PlayStationSpill

The Binding of Isaac: Rebirth

Posted on June 30th, 2015 by admin

Indiespill er en stigende trend i den moderne konsollverden, med inntoget av nettbutikker har det blitt utrolig enkelt å laste ned demospill eller kjøpe hele spill rett fra Playstation Network. Dette gir plass for uavhengige spillutviklere som skaper kule, små spill man kan kose seg med uten å fokusere altfor mye på grafikk og budsjett.

The Binding of Isaac: Rebirth er et slikt indiespill som har sitt opphav i et uavhengig spillselskap. Originalen handler om en liten baby som hører at moren får en beskjed fra Gud om at hun må drepe sitt barn for å bevise hennes tro. Babyen Isaac flykter til familiehusets kjeller, der onde beist prøver å ta livet av ham.

Rebirth er den oppgraderte versjonen av spillet som ble sluppet gratis til Playstation Plus-medlemmer i 2013. Man finner den på nettet, men vi anbefaler at du sjekker ut en YouTube-video i forveien, slik at du vet om dette er noe du kan komme til å like. The Binding of Isaac: Rebirth er nemlig langt ifra så grafisk og uendelig som store titler. Det er skapt i en gammeldags stil, med vilje, fordi 16-bits grafikk har noe magisk ved seg. Man kan også spille sammen, to og to, dermed er dette et arkadespill for de som vil titte inn i 90-tallets spillverden fra en moderne vinkel.

Copyright © 2009 PlayStationSpill