PlayStationSpill

Valiant Hearts – et annerledes puslespill

Posted on June 27th, 2015 by admin

Utallige nye titler kommer ut til konsollspill hvert år. Man rekker så vidt å følge med, om man ikke har skrevet seg opp på nyhetlister eller stadig sjekker spillmagasin. Mange spill går oss dog hus forbi, spill man egentlig burde prøve ut og sette pris på, for bak ethvert spill står en rekke designere og utviklere som har lagt ned endeløse timer på å bygge det.

Valiant Hearts er et annerledes konsollspill, et litt gammeldags arkadespill fylt med gåter og mysterier. Dette detaljerte puslespillet tar oss med til den første verdenskrig, der fire ulike karakterer prøve å overleve i raskt skiftende omgivelser. Det er et fargerikt, spennende og ikke minst krevende spill som tar timevis å komme seg igjennom, uansett hvor erfaren man er som konsollspiller.

Valiant Hearts finnes tilgjengelig både på Playstation 3 og Playstation 4. Det er dog ingen mulighet for å spille multiplayer på denne ferske spillnyheten. Dermed kan vi anbefale Valiant Hearts for de som liker å spille tidlig om morgenen eller sent om kvelden, før eventuelle gjester kommer på besøk eller plikter kaller. Valiant Hearts bruker spillmusikk på en moderne, gjennomtenkt måte – dette er et følelsesladd spill de fleste vil sette pris på.

Copyright © 2009 PlayStationSpill