PlayStationSpill

Veien mot sportsbetting

Posted on June 26th, 2018 by admin

Sportsbetting på ulike idretter er i vinden som aldri før, og det blir bare mer og mer populært å satse penger på hvem som vinner – det være seg i fotball, trav eller motorsport. Sporten er spennende nok i seg selv, men det faktum at du faktisk kan vinne penger på idretten tar spenningen steget lenger. Men hvordan fungerer egentlig sportsbetting, og hva må du vite før du setter i gang?

Ikke velg det første og beste

Det kan virke enkelt å satse på sport, men det er mye du må sette deg inn i om du ikke vil gå på en skikkelig smell og tape penger. Først og fremst må du vite hva odds egentlig er. Er oddsen for eksempel 2,5, vil eventuell gevinst være 2,5 ganger større enn innsatsen din. Jo høyere oddsen er, jo mindre er sannsynlig er det aktuelle utfallet, og jo høyere er eventuelle gevinster. Jo lavere odds, jo høyere er sannsynligheten for det aktuelle utfallet, og potensielle gevinster vil være lavere.

Ulike selskaper har ulik odds

Når du har forstått begrepet «odds» og hva det innebærer kan du starte letingen etter en aktør du kan foreta tippingen hos. På nettet florerer det med ulike nettcasinoer som reklamerer med sportsbetting, men merk deg at de ulike selskapene kjører ulike odds. Du må derfor undersøke litt før du tipper, slik at du ikke blir lurt.

Kunnskap om spillet og idretten

En essensiell del av tippingen er å ha kunnskap om den aktuelle idretten, det aktuelle laget eller den aktuelle sportsutøveren. Uten kunnskap vet du ikke hva du satser på – og da er det stor sannsynlighet for tap. Sats derfor på idretter eller deltakere du vet om fra før, eller les om spillet/deltakeren på forhånd. Om du forstår odds, vet mye om den aktuelle idretten og eventuelle konkurrenter, kan det godt tenkes at neste gevinst er din.

Copyright © 2009 PlayStationSpill